Club van 50

De Club van 50 bestaat uit oud-leden, ouders, bekenden en bedrijven die VV Haaglanden een warm hart toedragen. Om ons financieel te ondersteunen, wordt er door elk lid van de club jaarlijks een bedrag van 50 euro aan de club gedoneerd. Op deze manier bestaat de mogelijkheid om iets extra’s voor de vereniging te betekenen.

Wat krijgt u terug als u lid wordt van de Club van 50?

• Uiteraard eeuwige roem en dankbaarheid vanuit de vereniging.
  • De namen van de leden van de Club van 50 worden in onze kantine van Essesteijn vermeld op een speciaal hiervoor vervaardigd bord.
  • De leden van de Club van 50 krijgen een eervolle vermelding op onze website.
  • Als lid van de Club van 50 heeft u gratis toegang tot ‘VV Haaglanden Voorburg’- feesten.
  • Voor leden van de Club van 50 zal tijdens belangrijke wedstrijden van onze topteams een deel van de tribunes worden gereserveerd.

Interesse?
Kijk hier voor meer informatie over wat er met het extra geld zal worden gedaan.

Als u VV Haaglanden met uw lidmaatschap van de Club van 50 wilt verblijden, kunt u het machtigingsformulier invullen en ondertekenen. U kunt het formulier hier downloaden.

De Club van 50 wordt gecoördineerd door Kim Fleurkens. Voor vragen kunt u contact met haar opnemen via: penningmeester@vvhaaglanden.nl