Wie zijn wij?

Bij VV Haaglanden kun je volleyballen op alle niveau’s. Vanaf vier jaar jong kan je beginnen met balvaardigheden bij de volleybalspeeltuin. Wij hebben een grote jeugdafdeling en veel jeugdleden gaan door naar de seniorenteams. Wil je wel spelen maar geen competitie? Dan is er ook nog een grote recreantenafdeling. Ons doel is volleybal voor iedereen op zijn of haar niveau.

Vele namen
Onze club is het resultaat  van veelveranderingen. Wij zijn één van de grootste en oudste volleybalclubs van Nederland. De club is voortgekomen uit fusies en naamsveranderingen. Voorlopers van de club zijn onder andere VISADE Voorburg, Tonegido en Starlift. Veel prominenten uit de volleybalwereld hebben hun naam aan de vereniging verbonden. De club kent dan ook een rijke historie met diverse landstitels en  bekerwinsten bij zowel de mannen als de vrouwen als de jeugd.  Onze club heeft grote volleyballers opgeleid zoals Jan Clardey, Peter Blangé en vele vele anderen. Absoluut hoogtepunt uit de verenigingsgeschiedenis is het Europees Kampioenschap in 1983 van Starlift na winst op Dynamo Moskou en Real Madrid.

De Vereniging
Onze vereniging telt in het seizoen 2017-2018 ongeveer 300 leden verdeeld over 3 heren- en 7 damesteams, een recreantenafdeling, een grote jeugdafdeling voor kinderen van 6 tot 18 jaar en de volleybalspeeltuin vanaf 4 jaar.  In de zomermaanden is onze beachvolleybaltak actief op BeaBeach (Bezuidenhout). Wil je meer weten over VV Haaglanden, neem dan contact op met iemand van het bestuur of de jeugdcommissie.

Jeugdcommissie
Technische commissie