VV Haaglanden nieuwsarchief

Nieuwe officialbeurtenschema t/m begin oktober 2019

Het seizoen 2019/2020 continueert met het officialbeleid dat is aangenomen op de ALV in 2014/2015. Het belangrijkste verschil met de seizoenen daarvoor is dat je als team wordt ingedeeld en ook als team verantwoordelijk bent.

Lees meer

Update 3 sept: Definitieve Team- en zaal indelingen seizoen 2019-2020

De TC heeft de afgelopen weken hard gewerkt en heeft de voorlopige team- en zaalindeling rond. Klik op “lees meer” voor de links van de teamindeling voor dames, heren en de zaalindeling (trainingstijden). Let op: het is een concept dus wijzigingen zijn nog mogelijk aan het begin van het seizoen.

Lees meer

Jacqueline Driel Award uitgereikt  aan Anouk van der Wal

Dit jaar is de Jacqueline Driel Award uitgereikt aan Anouk van der Wal. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of groep die zich op bijzondere, positieve wijze voor ,binnen of namens de vereniging in het afgelopen jaar de vereniging heeft ingezet. Anouk ontvangt de award voor haar verdiensten en inspanningen in het fusie traject. Zij heeft onder meer gezorgd voor de negen nieuwsbrieven en leidde twee visie-bijeenkomsten.

Lees meer

Wij zijn drie leden van verdienste rijker!

Tijdens de ALV van 17 april zijn drie leden van onze club benoemd tot lid van verdienste. Jacques Barentse is al sinds jaar en dag scheidsrechter en uitfluiter voor onze club. En hij is betrokken bij het opleiden van nieuwe scheidsrechters. Helaas moet hij stoppen met het fluiten vanwege een probleem met zijn gezondheid. Wij gaan zijn expertise en inzet zeker missen!

Lees meer

Spelersenquête senioren seizoen 2018-2019

Terwijl er nog een aantal teams zich voorbereiden op een strijd in de P/D, is de TC alweer bezig met volgend seizoen. We willen jullie vragen om de enquete in te vullen. Verder gaan de trainingen er vanaf volgende week iets anders uitzien. Bekijk het schema voor de laatste trainingen.

Lees meer

Onze toppers bij de CMV/mini’s van GSC Haaglanden !

Afgelopen zaterdag 13 april was het laatste toernooi van dit seizoen. De N2-1 (Lisa, Annieck, Maurien en Bram die al weg was) zijn 3e van dit seizoen op nivo 2 geworden. En de N3-1 (Sara, Aimee, Inee en Sienna) zijn met support van hun Oranje Leeuw de kampioen van dit seizoen op nivo 3. Van harte gefeliciteerd beide teams!

Lees meer

Eindfeest 13 april

Fusion – The Party
13 april 2019 wordt het grote eindfeest gehouden van een mooi seizoen wennen aan elkaar. Het thema is dan ook “Fusion-gender blender”. Als je nog niet in de war was qua sekse dan ben je het na de fusie in ieder geval qua vereniging.
Het wordt een memorabel feessie!

Lees meer