Lid worden?

Ben je op zoek naar een volleybalclub voor komend seizoen? Zoek niet langer en kom eens kijken bij VV Haaglanden. Wij zijn een gezellige, actieve vereniging met volleybal op bijna alle niveaus. Interesse? Neem dan even contact op met met de Technische Commissie per e-mail dan kan je meer informatie krijgen en een keer meetrainen met een van de teams. Mail naar TC@vvhaaglanden.nl
Vermeld even je positie, volleybalervaring (het niveau wat je de afgelopen jaren hebt gespeeld) en je leeftijd.
Ben je jonger dan 18 jaar, mail dan de Jeugdcommissie: jeugdcommissie@vvhaaglanden.nl.

Wil je lid worden? Dan kan met ons aanmeldformulier Wil je niet online aanmelden, dan kan dat ook met een formulier.

Senioren: Klik hier voor het aanmeldformulier voor senioren en stuur het op met een pasfoto naar de ledenadministratie.
Jeugd (tot en met 18 jaar)  Klik hier voor het aanmeldformulier voor jeugdleden en stuur het op met een pasfoto naar de ledenadministratie.
Jeugd volleybalspeeltuin: Klik hier voor het aanmeldformulier voor jeugdleden en stuur het op met een pasfoto naar de ledenadministratie.

Marjolein Mensink
secretariaat@vvhaaglanden.nl

Contributiebedragen  VV Haaglanden seizoen 2018- 2019

Betalingsvoorwaarden VV Haaglanden