VV Haaglanden nieuws

Jacqueline Driel Award uitgereikt  aan Anouk van der Wal

Dit jaar is de Jacqueline Driel Award uitgereikt aan Anouk van der Wal. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of groep die zich op bijzondere, positieve wijze voor ,binnen of namens de vereniging in het afgelopen jaar de vereniging heeft ingezet.  Anouk ontvangt de award voor haar verdiensten en inspanningen in het fusie traject. Zij heeft onder meer gezorgd voor de negen nieuwsbrieven en leidde twee visie-bijeenkomsten.

De award is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Jacqueline Driel,  een zeer betrokken vrijwilligster bij onze vereniging die op 20 maart 2015 aan kanker overleed.

Zij heeft veel voor onze vereniging gedaan en betekend. Als eerbetoon aan haar heeft het bestuur de Jacqueline Driel Award ingesteld. Deze wordt jaarlijks uitgereikt.