VV Haaglanden nieuws

Zaterdag 13 april Eindfeest

Fusion – The Party

13 april 2019 wordt het grote eindfeest gehouden van een mooi seizoen wennen aan elkaar. Het thema is dan ook “Fusion-gender blender”. Als je nog niet in de war was qua sekse dan ben je het na de fusie in ieder geval qua vereniging.
Het wordt een memorabel feessie!

Kom allemaal kijken naar de laatste wedstrijd van HS1 om 17:00 uur in sporthal Essesteyn. Ben je aan het spelen of kijken in de Fluit, sluit je dan zo snel mogelijk aan bij de grote Mars naar Essesteyn.

Voor liefhebbers zorgen we vanaf 18:30 uur voor een suri-fusion maaltijd voor 7,50 euro per persoon. Daarna barst het feest los, dankzij de gulle gaven van de beide besturen, hebben we een mooie pot geld voor muziek en 250 gratis consumptiebonnen (nice :-)).

Let’s get this party started!

Wil je mee-eten, geef je dan ff met naam en telefoonnummer op en meld je aan voor 3 april 2019 bij fusiontheparty2019@gmail.com. Je krijgt dan een tikkie en na betaling is je deelname definitief. Mee-eters krijgen in ieder geval consumptiebonnen voor bij het eten!

Heren 3/6